Izvor: alo
30.06.2020 u 15:34
0

VOLDEN PLATIO PA OTIŠAO: Partizan doveo 25-godišnjeg Amerikanca

Gradi se tim za narednu sezonu.

Amerikanac Kodi-Miler Mekintajer prošlog leta nije obukao Partizanov dres, ali je sada dogovorena saradnja između bivšeg igrača Cedevite Olimpije i kluba iz Humske.

Dvadesetšestogodišnji plejmejker je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača Cedevita Olimpije, a prethodno je u Evropi još bio član Zenita iz Sankt Peterburga, Parme iz Perma i belgijskog Levena.

SAZNAJTE JOŠ I OVO

OTRKIVAMO TAJNU NAJBOLJE ĆEVABDŽINICE: ĆEVAPI KAO IZ SNOVA!

ALBANAC UDARIO NA TAČIJA! Demo Beriša u „Ćirilici“: Tači je OTKAZAO POSLUŠNOST TRAMPU I ZATO MORA U HAG!

ZABLUDE ILI ISTINA: DA LI SE KINESKI ZID VIDI IZ SVEMIRA I KOJA JE NAJDUŽA CESTA NA SVETU (GALERIJA)

POČELA KONTROLA NOŠENJA MASKI U GRADSKOM PREVOZU

Partizan je u subotu ostao bez Korija Voldena, koji je platio otkupnu klauzulu, a po svemu sudeći Amerikanac će se preseliti u Crvenu zvezdu.

Mekintajer je prošle sezone u Evrokupu i ABA ligi odigrao 36 utakmica i prosečno je beležio 14 poena, 4.1 skok, 5 asistencija i 1.3 ukradene lopte.

Klub iz Humske je u subotu potpisao četvorogodišnji ugovor sa Urošem Trifunovićem, a čelnike Partizana očekuju razgovori sa slobodnim agentima Novicom Veličkovićem, Nemanjom Gordićem i Stefanom Birčevićem.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter