Izvor: Alo.rs
01.07.2020 u 12:24
0

PONOVO HAOS NA GRČKOJ GRANICI Prelaz EVZONI otvoren, pa ZATVOREN

Pre dve nedelje, tačnije 15. juna, vladao je opšti haos na bugarsko-grčkoj granici kada se nije znalo da li će srpskim turistima biti dozvoljen ulazak u Grčku ili ne. A danas je na pomolu novo ludilo na granicama.

Grci su, naime, od danas otvorili širom vrata za turiste koji dolaze drumskim, avionskim ili pomorskim saobraćajem. I otvorili mnoge granične prelaze među kojima i Evzoni, najveći između Grčke i Severne Makedonije.

Srpski turisti su javili da su od ponoći do jutarnjih časova automobili i autobusi iz Srbije bez problema ulazili u Grčku preko Severne Makedonije, preko graničnog prelaza Evzoni, da bi oko 10.30 stigla šokantna vest sa lica mesta.

OVO MORATE PROČITATI

HEROJ SPREČIO OTMICU DETETA! „Srbin u Berlinu spasao nemačko dete od Nemca“

VREMENSKA PROGNOZA ZA DANAS: Sunčano i toplo, na jugu zemlje mogući pljuskovi

EU OTVORILA GRANICE Slobodan prolaz za naše državljane

SLOBODAN ULAZ U GRČKU PREKO MAKEDONIJE Od danas otvoren granični prelaz Evzoni

„Važna informacija za Evzoni prelaz. Od pre nekoliko minuta Evzoni prelaz je opet zatvoren za turiste i ne može da se uđu u Grčku preko Evzonija!

Molimo Vas da podelite ovu objavu i da javite ako znate nekoga da se uputio preko tog prelaza! Ulazak je moguć samo preko Bugarske i prelaza Promahonas“, objavili su naši turistički radnici iz Grčke.

Prema za sada još nezvaničnim informacijama, „policajci i carinici na Evzoniju su oko 10.30 časova dobili dopis iz Atine da se neće dozvoljavati ulaz turistima na ovom graničnom prelazu do 15. jula“.

– Istina je da je Evzoni danas prepodne zatvoren za srpske turiste. Očekujemo da od grčkih vlasti dobijemo zvanično obaveštenje i objašnjenje – rekao je za Aleksandar Seničić, direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija (JUTA), koji se službeno nalazi na Skijatosu.

SAZNAJTE JOŠ I OVO

HAOS U KRAGUJEVCU Tuča u marketu zbog ZAŠTITNE MASKE! (VIDEO)

Dr Tiodorović: PRAVI PIK ZARAZE U SRBIJI ĆEMO IMATI ZA PET-ŠEST DANA

DR NESTOROVIĆ OTKRIVA: Ilija Petković NIJE UMRO OD KORONE, ovo je razlog NJEGOVE SMRTI!

HAPPY BSC PREDSTAVLJA Ovo su moćni dron-bombarderi u Vojsci Srbije (VIDEO)

ČOVEČANSTVO U ŠOKU: Tramp kupio sve ZALIHE LEKA PROTIV KORONE U SVETU

Srpski turisti koji se vraćaju iz Grčke mogu iz ove zemlje na Evzoniju da uđu u Severnu Makedoniju, te tim putem nastave ka Srbiji, ali ne i u suprotnom smeru.

Za sve one koji su već stigli do Evzonija, ili se nalaze u njegovoj blizini, makedonski prijatelji savetuju dva najbrža načina da se domognu bugarsko-grčke granice, odnosno prelaza Kulata – Promahonas: jedan preko Đevđelije, a drugi preko Skoplja.

Dakle, svi koji su krenuli, ili se spremaju da krenu put Grčke, ukoliko ne žele da se kockaju, bolje je da idu na sigurnu varijantu i na nešto duži i sporiji put preko Bugarske, odnosno prelaza Kulata-Promahonas.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter