Izvor: kurir.rs
14.07.2020 u 14:46
0

BEOGRAĐANIN PRONAŠAO ZMIJU, PA POZVAO PRIRODNJAČKI MUZEJ: Ovakav odgovor nije očekivao (VIDEO)

Beograđanin Blažo Jović pronašao je zmiju, a potom se obratio Prirodnjačkom muzeju u Beogradu s pitanjem kako dalje da se ponaša.

Prirodnjački muzej objavio je na svojoj Fejsbuk stranici snimak puštanja zmije u njeno prirodno stanište i u opisu objasnili šta je tome prethodilo.

– Danas nam se obratio naš sugrađanin, Blažo Jović, sa Belih Voda u Beogradu, sa obaveštenjem da je pronašao zmiju, i pitanjem – kako dalje da se ponaša. Dr Ana Paunović, viši kustos, utvrdila je da se radi o neotrovnoj vrsti, ribarici (Natrix tessellata), koja živi na vodenim staništima. G-din Jović je, po našim instrukcijama, zmiju odneo na područje Ade Ciganlije, i pustio je na slobodu u njenom prirodnom okruženju. Odgovorno ponašanje naših sugrađana u pogledu zaštite faune je svakako za pohvalu – piše u objavi Prirorodnjačkog muzeja u Beogradu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter