Izvor: Objektiv.rs
18.07.2020 u 16:21
0

UHAPŠEN BANE VIDAKOVIĆ! Heroin u hirurškoj maski!

Glumac Branko Vidaković uhapšen je juče na Vračaru zbog droge. 

Policija je došla po prijavi gde su zatekli M.I. (40) kako izlazi iz garaže u kojoj se nalazi heroin. On, nakon toga, zajedno sa Vidakovićem ulazi u automobil marke “Ford”.

U trenutku kada im je policija prišla, M.I. kreće naglo unazad i tom prilikom udara u drugo vozilo, nakon čega se zaustavlja. Pošto je odbio da otvori vrata od automobila policajac je slomio staklo na vratima i uspeo je da ga izvuče iz kola.

KORONA U SRBIJI

PRESEK STANJA KORONE U SRBIJI: Još 389 zaraženih, preminulo 9

BOR: Proglašena vanredna situacija!

NOVI PAZAR: Prvi put posle mesec dana bez umrlih

KISIĆ TEPAVČEVIĆ: Situacija i dalje nestabilna

ZAJEČAR: Sve više pacijenata se javlja u kovid ambulante

Jablanički okrug: 12 obolelih od KORONA virusa

Pretresom je utvrđeno da je M.I. u hirurškoj maski koju je nosio na licu stavio tri kesice sa oko deset grama heroina.

Policija je pretresla i sumnjivu garažu u kojoj je pronađeno osam kesica, u kojoj se nalazilo više od 20 grama heroina, a u prostorijama koje je koristio Vidaković pronađene su dve digitalne vagice i još dve kesice sa više pet grama heroina.

Njima je određen pritvor do 48 sati.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter