Izvor: HAPPYBSC
20.07.2020 u 09:36
0

MLADIĆ TEŠKO POVREĐEN: Pao sa Galebovih stena, sa 5 metara visine!

Radi se o 27-godišnjem mladiću iz Pule, a koji je, iako pri svesti, sa težim povredama glave prevezen u pulsku Opštu bolnicu

U nesreći koja se dogodila u Puli teško je povređen mladić (27). On je zadobio povrede glave nakon pada s Galebovih stena.

PROČITAJTE I: 

U ZGRADI PREDSEDNIŠTVA, TAČNO U 9 ČASOVA: Pred PREDSEDNIKOM VUČIĆEM je sledeći IZAZOV!

PROFESORI PRESELILI KATEDRE U DVORIŠTA, nastavne AKTIVNOSTI pod VEDRIM NEBOM: Oglasio se i ministar Šarčević!

LEGENDARNU SPIKERKU NAPAO STAFORD, DOK JE VLASNIK PSA SAMO GLEDAO: Sva u MODRICAMA, PODLIVIMA, šok PRIZOR!

KRVAVA IZAŠLA NA TERASU NA SLAVIJI ODMAH NAKON ZLOČINA: Osumnjičena TVRDI da se BRANILA!

DONALD TRAMP O PANDEMIJI: „Korona virus će nestati, na kraju krajeva ću ja biti u pravu…!“

Radi se o 27-godišnjem mladiću iz Pule, a koji je, iako pri svesti, sa težim povredama glave prevezen u pulsku Opštu bolnicu, a u pomoć su bili pozvani i vatrogasci, piše 24sata.hr.

Pulska policija zadobila poziv u 20.25 sati da se na Galebovih stenama nalazi teško stradala muška osoba. Prema prvim informacijama, muškarac bez svesti nalazio se podno nekoliko metara visoke stene. Zbog nepristupačnosti terena hitno su pozvani vatrogasci i ostale službe.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter