Izvor: kurir.rs
20.07.2020 u 12:47
0

PREDALI SE OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MLADIĆA: U policiju došli u pratnji advokata!

Beogradskoj policiji danas su se predala trojica mladića koji se dovode u vezu sa ubistvom Borivoja Simovića (30) na Senjaku.

 I. V., M. M. i A. N. u policiju su došli u pratnji adokata.

PROČITAJTE O KORONI

LONČAR O ZARAŽENIM MEDICINARIMA Evo koliko je lekara i medicinskih sestara hospitalizovano

SVE ŠTO NISTE ZNALI O KORONI Kako se završi na respiratoru, za koga je opasno…

U VRANJU LEPE VESTI: Smanjuje se broj pregleda u kovid ambulanti!

NIKO NIJE POŠTEĐEN: Najmlađi pacijent na respiratoru u kovid bolnici KCS ima samo 19 godina!

Borivoje Simović, podsetimo, ubijen je 25. juna oko 22.30. Istražitelji su odmah došli do podataka da se on kobne večeri sastao sa nekoliko osoba, kao i da je došlo do svađe a potom i pucnjave. Posle pucnjave, Simović je privatnim automobilom prebačen u Urgentni centar, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter