Izvor: HAPPYBSC
20.07.2020 u 12:54
0

TV ZVEZDA PRONAĐENA MRTVA U HOTELU: Anino BEŽIVOTNO TELO našla POLICIJA!

Telo su pronašli radnici hotela, a mlada žena, prema izveštajima bila je već osam sati mrtva

Telo Ane Ambartsnian pronađeno je jutros u luksuznom hotelu „Petar I“ u Moskvi. Reč je o slavnoj TV psihološkinji koja je rešavala intimne probleme Rusa, družila se samo sa bogatima, a kako se ispostavilo nije imala tako jednostavan život.

SAZNAJTE JOŠ

NAKON INCIDENTA: Čedina SUPRUGA progovorila o DRAMI!

VUČIĆ O SASTANKU SA SPS I JS: Važni i korektni razgovori o budućnosti Srbije s Dačićem i Markovićem (FOTO)

OGLASIO SE DAČIĆ NAKON SASTANKA SA VUČIĆEM: Ovo je DOGOVORENO!

ČEKA SE HELIKOPTER VMA: Kamion u Ivanjici UDARIO DEČAKA, strašna NESREĆA!

PROGOVORIO! Bivši agent CIA: Operacijom „Istina“ razbili smo Srbiju

Anino telo pronašli su radnici hotela, a mlada žena (26 godina), prema izveštajima bila je već osam sati mrtva.

O Aninoj popularnosti govori i činjenica da je njen Instagram profil imao više od 370.000 pratilaca, a i ako je bila psiholog po profesiji, za sebe je tvrdila da je vidovnjakinja.

– Mogu da podignem bilo koga sa kolena – pričala je, što se očigledno dopalo bogatim Rusima koji su joj poklanjali vredne stvari poput skupocenih automobila.

Bila je udata za Ruslana, poznatog poslovnog čovjeka u Rusiji.

Ipak, to nije bilo dovoljno, jer je Ana bila u dugovima, kako je otkrio njen advokat. Zvali su je i po 20 puta dnevno, a Ana je govorila da su bili veoma agresivni.

Kobne večeri sa Anom je u apartman ušao nepoznati muškarac za kojim sada policija traga.

Osim toga, policija ispituje i da li njena smrt ima veze sa tabletama koje su joj pronađene u tašni, a za koje nije imala recept.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter