Izvor: tanjug
23.07.2020 u 03:49
0

Zbog radova na mreži deo potrošača na PALILULI danas bez VODE!

 Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Palilula danas će od 08.00 do 20.00 sati bez vode ostati potrošači u Svrljiškoj i Homoljskoj ulici i u Ulici Pana Ðukića.

Umanjen pritisak u vodosnabdevanju osetiće potrošači u okolnim ulicama, saopšteno je iz JP Beogradski vodovod i kanalizacija.

PROČITAJTE I OVO…

KORONA PRESEK Manje zaraženih, ali 205 na respiratoru!

KRIZNI ŠTAB Trudnica u Nišu i dalje ugrožena, virus ostaje i u septembru! (VIDEO)

DAĆA OD 500 LJUDI USRED PANDEMIJE! Služena 23 praseta, a dronom bacane latice!

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web adresi www.bvk.rs.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter