Izvor: HappyBSC
23.07.2020 u 21:39
0

NESNOSNI SMRAD SE ŠIRI BEOGRADOM! Vesić UPOZORIO da će se to dogoditi! (VIDEO)

– Zatvaraj prozore, smrdi kao pokvareno, užeglo mleko koje se danima raspada – jedan je od komentara na večerašnje prilike u atmosferi.

TOP PREPORUKA

KORONA se ne STIŠAVA a JEDNO pitanje nas sve muči, da li virus OPSTAJE NA KOSI i ODEĆI?

VUČIĆ: Danas još veći broj zaraženih koronom u Srbiji, ima dve važne vesti!

SAVETI PEDIJATARA Evo kako da nagovorite decu da nose maske

POGLEDAJTE DOBRO KOŽU I USTA: Ovaj simptom se pojavi pre svih!

Oblaci su se spustili, a sa njima i smrad, a kiša nije pala da ga rastera.

Beograd, tako, ponovo, kao po pravilu u drugoj polovini jula, zapljusnuo je talas mirisa koji zajedno sa komarcima čini svaki izlazak iz kuće u večernjim satima nemogućom misijom.

Javili su se ljudi iz gotovo svih delova grada: Zemuna, Novog Beograda, centra, pa čak i onih koji su malo dalje od obala reka, poput Braće Jerkovića. Kažu, neprijatni miris je nikad gori, toliko je jak da štipa za oči.

Beograd je, ipak, i poljoprivredni grad, a obradive površine i farme nalaze se u Zemunu i na Paliluli, pa ne čudi što vetar koji nosi čestice đubriva čim promeni smer krene ka naseljenim delovima grada.

PROČITAJTE I OVO…

Đurić u Briselu PODSETIO na SRPSKE ŽRTVE: Za zločin u Starom Gackom NIKO nikada nije ODGOVARAO!

UŽIVO! VUČIĆ REPUBLICI SRPSKOJ: Obišao radove na izgradnji objekta u Petrićevcu (VIDEO)

DODIK: Sviđalo se nekome ili ne, Srbija i Srpska egzistiraju kao dve države!

SUROVA ISTINA CRNO-BELOG ASA: Nećemo biti šampioni ako samo pobeđujemo Crvenu zvezdu!

Jedno od mesta sa kog se redovno širi smrad je i poljoprivredno dobro 13. maj, između Batajnice i Zemuna, a to dobro osećaju svi koji se voze autobusom 706.

Mirisi koje Beograđani opisuju su različiti: od farme i đubriva, do pokvarene hrane, kanalizacije, pa i kokošinjca.

Izgleda da od svega ima po malo.

Kako je u ponedeljak kazao zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, neprijatni mirisi u Beogradu osećaju se zbog izlivanja kanalizacija u Savu i Dunav, ali i stajskog đubriva na njivama oko Beograda.

SAZNAJTE JOŠ 

Isplivali NOVI DETALJI o UBIJENOM HADŽIĆU: Tražen zbog SVIREPOG UBISTVA!

LAGANI I BRZI Top recept za čizkejk od malina (VIDEO)

CRNA ČOKOLADA? OBAVEZNO! Evo zašto je kardiolozi preporučuju

MAPA ZAVRŠENA POSLE 20 GODINA Asrofizičari iscrtali istoriju univerzuma (VIDEO)

On je gostujući na televiziji Happy rekao da u Beogradu postoji 100 direktnih izliva kanalizacije iz kojih se na godišnjem nivou u reke izlije 60.000 olimpijskih bazena fekalija.

– Ne postoji grad koji na taj način uništava svoje reke. Kada padne vodostaj reka, oseća se miris tih fekalija. kada sam 2014. godine došao u grad nisam video nijedan projekat o izgradnji fabrika za preradu vode a toliko se o tome pričalo – rekao je Vesić.

On je najavio da će uskoro u Velikom Selu početi izgradnja fabrike za preradu otpadnih voda u koju će biti uloženo u prvoj fazi 285, a u drugoj 400 do 500 miliona evra i koja će pokriti 80 izliva kanalizacija, odnosno 80 odsto.

Prema njegovm rečima da bi se problem u potpunosti reddio, potrebno je da postoji pet fabrika za preradu optpadnih voda, a osim u Vrelikom selu, u planu je izgradnja fabrika u Batajnici, Ostružnici, Obrenovcu i Grockoj.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter