Izvor: Tanjug
24.07.2020 u 07:56
0

NAKON IZGLASANOG POVERENJA VLADI Plenković: Idem odmah da radim, opoziciji nudimo dijalog

Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je kasno sinoć, nakon što je u hrvatskom Saboru njegovoj vladi izglasano poverenje, da odmah kreće da radi i poručio da opoziciji nudi dijalog u predstojećem mandatu.

Rekao je da pojedini opozicioni lideri njegovu ponudu za dijalog „očigledno nisu razumeli pre nekoliko dana“ i dodao da će za to biti prilike, prenosi Hina.

Ocenio je da je rasprava u Saboru bila u skladu s očekivanjima.

TOP PREPORUKA

KORONA se ne STIŠAVA a JEDNO pitanje nas sve muči, da li virus OPSTAJE NA KOSI i ODEĆI?

VUČIĆ: Danas još veći broj zaraženih koronom u Srbiji, ima dve važne vesti!

SAVETI PEDIJATARA Evo kako da nagovorite decu da nose maske

POGLEDAJTE DOBRO KOŽU I USTA: Ovaj simptom se pojavi pre svih!

„Računamo na 76 poslanika. Važna je kompaktna delotvornost parlamentarne većine i onda će sve biti ok“, naglasio je premijer.

Dodao je da su pripremljene sve tačke za današnju prvu sednicu Vlade, na kojoj će prvi predlog biti Zakon o obnovi grada Zagreba, a na stolu će se pored ostalog naći i izvštaj o predsedavanju Hrvatske Savetom Evropske unije, kao i o 22 milijarde evra koje je Hrvatska dobila u okviru Višegodišnjeg finansiskog okvira EU i evroskog programa za oporavak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter