Izvor: HappyBSC
24.07.2020 u 14:41
0

HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Pas Milo obožava leptire iz svog dvorišta (VIDEO, GALERIJA)

Ljupko štene zlatnog retrivera Milo dokazalo je da psi i leptiri mogu biti veoma dobri prijatelji. Njegovi vlasnici kažu kažu da je Milo nežni div, toliko nežan da su mu leptiri iz njihovog vrta najbolji prijatelji.

TOP PREPORUKA

NEMA ZIME, NEMA MERA PROTIV KORONE! Pogledajte koje su plaže okupirali Srbi! (GALERIJA)

HIT! KANADSKI NAUČNICI PROSLEDILI UPUTSTVA Samo ovakav se*s je bezbedan! (FOTO)

LONČAR: Dovoljno mesta u bolnicama i za naredna tri dana!

„LAŽI ANTIVAKSERA KOŠTAĆE NAS BROJNIH ŽIVOTA“: Koronu možemo da pobedimo SAMO VAKCINOM!

Nedavno je Milova vlasnica Dženifer Benet objavila njegovu fotografiju s cvetnim venčićem i leptirima na njemu u grupi na Tbiteru pod nazivom „Ocenimo pse“, pa je dobila gomilu podrške i pozivnih poruka.

– Imala sam psa pre Mila po imenu Boden koji je preminuo. Milo je vrlo samouveren, voli prirodu, planinarenje i kuvanje. Mi, takođe, uzgajamo monarhe, vrstu leptira, tako da su oni uvek u dvorištu. Milo je navikao na njih, što se i te kako vidi iz fotografija – kazala je Dženifer „Bored pandu“.

Ova objava trenutno ima više od 2,2 miliona pregleda, 50.000 deljenja i 230.000 lajkova. Pratitelji Milovog profila obožavaju njihovo jedinstveno prijateljstvo i to što Milo uopše ne želi da naudi leptirima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter