Izvor: Srbija Danas
02.11.2021 u 17:52
0

SVIMA SE VRTI U GLAVI OD JOVIĆEVOG TRANSFERA!

Srpski reprezentativni špic Luka Jović gotovo da uopšte ne uspeva da se izbori za minute u rotaciji Real Madrida. Sve više se se govori o tome i sve više zvuči kao realnost da bi tim iz španske prestonice mogao da uštedi na njegovoj plati tako što će ga prodati.

PROČITAJTE JOŠ:Abasov zaustavljen u četvrtfinalu Svetskog prvenstva

Prema informacijama koje nudi Ekrem Konur, ekspert za transfere u evropskom fudbalu, Real za bivšeg igrača Crvene zvezde traži 25 miliona evra, a jedan od klubova koji su zainteresovani je londonski Arsenal. Englezi su radi da u januarskom prelaznom roku na pozajmicu dovedu Jovića, pa da eventualno na leto 2022. godine kompletiraju transfer.

Navodi se da Real pokušava da uštedi novac na platama kako bi uspeo da zatvori finansijsku konstrukciju i na leto bude u mogućnosti da se pojača francuskom superzvezdom Kilijanom Mbapeom.

Luka Jović (23) je igrač Real Madrida od leta 2019. godine, kada je prešao u „kraljevski klub“ za obeštećenje od 60 miliona evra. U međuvremenu je proveo jednu polusezonu kao pozajmljen igrač u Ajntrahtu, timu iz kojeg je prešao u Real. Prethodno je ofanzivac iz Bijeljine nastupao za Crvenu zvezdu i Benfiku. Za reprezentaciju Srbije odigrao je 18 utakmica i postigao šest golova.

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter