Izvor: Blic.rs
28.07.2020 u 17:04
0

8 MESECI USLOVNE VASPITAČICI IZ PAKLA: Zabranjeno joj i da 4 godine bude medicinska sestrA!

Prvi osnovni sud u Beogradu izrekao je danas presudu Đurđiji Alempijević, vaspitačici iz Zvečanske, optuženoj da je zlostavljala i zapuštala decu, štićenike Centra. Kako saznajemo, Alimpijevićeva je osuđena samo za jedno delo – što je ošamarila devojčicu devojčicu E.S., na osam meseci uslovne kazne s rokom provere od četiri godine.

Kako saznajemo, vaspitačica iz Zvečanske o kojoj su pisali svi mediji u Sbiji dobila je i četiri godine zabrane obavljanja delatnosti medicinske sestre.

Tužlaštvo je sudu predložilo da je osudi na kaznu zatvora od šest meseci, s tim što se kazna zatvora neće izvršiti ukoliko vaspitačica ne učini novo krivično delo u naredne dve godine od presude. Prvo osnovno tužilaštvo predložilo je sudu da optuženoj izrekne meru zabrane vršenja poziva medicinske sestre u ustanovama koje se bave zbrinjavanjem, vaspitavanjem i odgojom dece u trajanju od pune dve godine.

OBAVEZNO PROČITAJTE

IZAŠAO IZ ZATVORA SA PANCIROM I MASKOM: Vođa ŠKALJARACA na SLOBODI!

UBIJENI ŠKALJARCI KORISTILI LAŽNE PASOŠE: Pod ovim imenima su putovali Alan Kožar i Damir Hadžić!

SZO: Korona se, za razliku od gripa, ni leti ne smiruje!

PREGLEDI RASTU IZ MINUTA U MINUT: Nova EMISIJA spojila NESPOJIVO, avanture tek SLEDE! (VIDEO)

Sud je vaspitačicu osudio na veću kaznu od one koju je tražilo tužilaštvo!

Ošamarila devojčicu, dečaka bacila u krevetac…

Ova vaspitačica optužena je da je tokom svog radnog vremena u Centru u Zvečanskoj ošamarila devojčicu E. S. i ostavila je samu na pultu za presvlačenje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter