Izvor: Tanjug
28.07.2020 u 16:23
0

Beograđani, OPREZ, dolazi nam PAKAO: Već sutra 36 stepeni, i to NIJE sve!

Budući da se narednih dana očekuju visoke temperature,  nadležni apelujeu na sugrađane da racionalno i namenski troše vodu za piće, pripremanje hrane, održavanje lične i higijene domaćinstva.

OBAVEZNO PROČITAJTE

IZAŠAO IZ ZATVORA SA PANCIROM I MASKOM: Vođa ŠKALJARACA na SLOBODI!

UBIJENI ŠKALJARCI KORISTILI LAŽNE PASOŠE: Pod ovim imenima su putovali Alan Kožar i Damir Hadžić!

SZO: Korona se, za razliku od gripa, ni leti ne smiruje!

PREGLEDI RASTU IZ MINUTA U MINUT: Nova EMISIJA spojila NESPOJIVO, avanture tek SLEDE! (VIDEO)

Sve aktivnosti, kao što su navodnjavanje i zalivanje poljoprivrednih i zelenih površina, punjenje individualnih rezervoara, bunara i bazena, polivanje i hlađenje pločnika, terasa i dvorišta, te pranje vozila, ali i zloupotreba hidranata, predstavljaju nenamensku potrošnju koju nadležne ekipe kontrolišu.

Kako bi se obezbedilo uredno vodosnabdevanje svih potrošača,  svi građani treba  da postupaju savesno i odgovorno,  kako bi je bilo u dovoljnim količinama, uz očuvanje sistema vodosnabdevanja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter