Izvor: Telegraf
03.11.2021 u 17:42
0

MIHA SLAVI DRUGI ROĐENDAN! Divan gest srpskog stručnjaka!

Divan gest srpskog stručnjaka.

Trener Bolonje Siniša Mihajlović pozvao je kompeltan tim na večeru kako bi proslavili njegov dvogodišnji rođendan nakom borbe sa leukemijom!

Italijanski mediji javlja da je Miha rezervisao jedan restoran u brdima u Bolonji, jer je 29. oktobra 2019. imao transplataciju koštane srži koja mu je pomogla da pobedi opaku bolest.

PROČITAJTE JOŠ:SRBIJA na Ameriku u polufinalu SP u boksu!

– Upravo sam napunio dve godine, moramo da slavimo. Svi ste pozvani na večeru – preneo je „Skaj“ Mihine reči upućene kompletnom osoblju.

Podsetimo, Mihajlović je u svojoj autobiografiji objasnio da se osećao kao da je dva puta rođen: „Prvi put u Vukovaru 1969. godine, drugi put u Bolonji 2019. godine.“

Inače, Mihajlović je pre nekoliko dana postao deda s obzirom na to da je njegova ćerka Virdžinija rodila devojčicu. Zanimljivo je da se ovog leta i oženio po treći put, doduše sa suprugom Arijanom. Nakon građanskog i crkvenog braka u Srbiji, njih dvoje su stali pred oltar i obnovili zavete u katoličkoj crkvi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter