Izvor: HappyBSC
05.08.2020 u 13:42
0

MILA NAPUŠTAJU NAJBLIŽI SARADNICI! Predsednik mladih DPS otkačio gazdu i stao uz Srbe! (FOTO)

Opšte je poznata činjenica da čelnici režima u Crnoj Gori građane koji se izjašnjavaju kao Srbi i ne žele da se odreknu vere, tradicije i istorije Crne Gore i prihvate Montenegro zovu „Posrbicama“, ali malo malo pa se pokaže surova  istina da su zapravo i svi čelnici režima Srbi, samo su se zarad interesa i fotelja odrekli sopstvene nacije i istorije. 

OVO MORATE ZNATI

Nevreme stiglo u Srbiju, kod Odžaka i Sombora već PADA GRAD

SNIMCI IZ BEJRUTA LEDE KRV U ŽILAMA: Čitav grad u rasulu, a niko ne zna šta se dešava (VIDEO)

OPASNOST! Srpskim putevima vreba DRUMSKA MAFIJA! (FOTO)

PRAVA DRAMA U BORU: Izbio požar u porodičnom domaćistvu, vlasnik zadobio OPEKOTINE! (FOTO)

NOVI KORONA PRESEK: Preminulo sedam osoba!

Tako smo imali slučaj da je premijer Crne Gore pevao i veselio se uz pesmu „Nad Kraljevom živa vatra seva“ kada je udavao ćerku, kao i činjenicu da je za dan Vojske Crne Gore uzet datum bitke kod Bara u kojoj su Srbi do nogu potukli rimsku vojsku. 

Svest o poreklu i o tome ko su i šta su kod većine funkcionera izbije na površinu u toku tih neformalnih dešavanja kao što su svadbe, slave i druga slavlja na kojima u intimnoj atmosferi popuste stege partije kao što je bio slučaj i sa premijerom Markovićem. 

SAZNAJTE JOŠ

STRAŠNO JE: Oglasila se Sanja Doležal povodom smrti Rajka Dujmića!

SAOPŠTENJE PUTEVA SRBIJE: Izmena režima saobraćaja zbog radova!

U toku snimanje onlajn nastave za narednu školsku godinu

Poslednji takav primer je predsednik Saveta mladih DPS Berane čije su se fotografije sa jednog sečenja Badnjaka pojavile na društvenim mrežama. 

Visoko podignuta tri prsta govore sami za sebe.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter