Izvor: Alo.rs
06.08.2020 u 14:13
0

U HUMSKOJ SE ODVIJALA PRAVA DRAMA: Milošević ponudio ostavku!

Odbor za hitna pitanja se odmah izjasnio o ponudi šefa struke.

Dramatični dani u Partizanu! Savo Milošević je ponudio ostavku posle poraza u Novom Pazaru. Njegova ostavka je međutim odbijena, odlučeno je na sednici Odbora za hitna pitanja beogradskog kluba

SVE O SPORTU

NEVEROVATNA ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG VITEZA Iz Kragujevca do krova sveta!

KRIZA U ARSENALU Odlazi 55 „tobdžija“

GREG POPOVIĆ NAHVALIO JOKIĆA On je reinkarnacija Lerija Birda

TEŠKI DANI ZA SRBINA: Jović ponižen a problemi NE PRESTAJU

Milošević je hteo da preuzme odgovornost za dve loše partije na startu Superlige, želeo je da napusti poziciju šefa stručnog štaba, ali uprava kluba je stala uz njega i pružila mu podršku za dalji rad. Na sednici je doneta i odluka da bude promena u igračkom kadru, očigledno je da će neko platiti ceh za loše igre u Kruševcu u Novom Pazaru, ali i da će biti dolazaka „sveže krvi“. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter