Izvor: Kurir
06.08.2020 u 17:02
0

ŽIVA VATRA: Žena srpskog fudbalera pleni lepotom gde god se pojavi! (FOTO)

Supruga fudbalera Kjeva Filipa Đorđevića, poznata manekenka Jovana  letnje dane provodi u Beogradu.

Dok on  predvodi italijanski klub u borbi za povratak u elitni rang italijanskog fudbala, Jovana je napustila Italiju i trenutno se nalazi na odmoru u Srbiji.

Tropske dane u srpskoj prestonici iskoristila je kako bi se spustila na reku, a fotografije koje je odatle objavljivala na Instagramu naišle su na pozitivne reakcije njenih 326 hiljada pratilaca na ovoj društvenoj mreži.

View this post on Instagram

almost summer ‍♀️

A post shared by (@callmelolita) on

Ni Italijani nisu ostali imuni na izgled jedne od najatraktivnijih manekenki sa ovih prostora, koja sa nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde ima dvoje dece, ćerku Noel i sina Leona.

View this post on Instagram

Lack of ☀️

A post shared by (@callmelolita) on

View this post on Instagram

I don’t chase, I attract. What is mine will find me.

A post shared by (@callmelolita) on



PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter