Izvor: Alo.rs
07.08.2020 u 07:52
0

PO UZORU NA SRBE I KOMŠIJE PROŠIRILI LIGU: Sve zbog Dinama

Pandemija koronavirusa je uzrokovala brojne promene širom Evrope

Posle Turske i Srbije, i Rumunija se odlučila na proširenje elite. Fudbalski savez Rumunije odlučio je da poveća broj klubova u prvoj ligi što je omogućilo velikanu, Dinamu iz Bukurešta, da zadrži prvoligaški status Rumunska prva liga će od nove sezone brojati 16 umesto 14 klubova, rekao je predsednik Saveza Razvan Burleanu.

– To će doneti više prihoda i ojačati konkurenciju –  rekao je Burleanu.

OVO MORATE ZNATI

STRAVIČAN UDES KOD KRUŠEVCA: Ima poginulih!

Gori zgrada Svetskog trgovinskog centra (VIDEO)

IVANOVIĆ U ZVEZDI? Nakon najnovije informacije iz centra Beograda – više nema sumnje

SMANJUJE SE BROJ PACIJENATA NA RESPIRATORIMA Testirano više od 10.000 ljudi!

MILO NE PRESTAJE: Nova ODLUKA Crne Gore u vezi sa Srbijom!

Otkako se rumunski šampionat nastavio u junu, desetak Dinamovih igrača bilo je zaraženo koronavirusom zbog čega taj klub nije odigrao poslednjih pet utakmica. Sa samo 24 boda, klub koji je 18 puta bio šampion države, završio je na pretposlednjem mestu na tabeli koje je vodilo u niži rang, ali to se posle današnje odluke Saveza ipak neće dogoditi.

– Proširenje lige je najbolja odluka i drago mi je što su klubovi podržali ovaj predlog – rekao je Burleanu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter