Izvor: Blic
07.08.2020 u 17:35
0

DETALJI SMRTI poznatog košarkaša: Majkl Odžo TRAGIČNO preminuo na TRENINGU!

Posle šokantne informacije iz Srbije koja je uzdrmala ceo svet košarke, pojavili su se i prvi dodatni detalji.

Majkl Odžo preminuo je danas od posledica srčanog udara u 27. godini, i to na individualnom treningu.

Ovaj 216 cm visoki centar, koji se, prema rečima njegovog dosadašnjeg kluba, u više nego prijateljskom odnosu rastao pre dva meseca sa KK Crvena zvezda, pre samo mesec dana – preležao je infekciju novim, SARS-CoV-2 tipom korona virusa.

OVO MORATE ZNATI

TUGA! Na treningu IZNENADA preminuo Majkl Odžo, košarkaš Crvene zvezde!

JEZIVO: Kupili MALOLETNU DEVOJČICU zbog BRAKA u Nemačkoj, majka podvodila ćerku!

GAK SAOPŠTIO: Nijedan vrtić u Beogradu nije zatvoren zbog zaraze korona virusom!

„NISAM JOŠ ZREO ZA PENZIJU ZATO SAM I UPISAO TRENERSKU“ Predsednik VUČIĆ otvorio PANDORINU KUTIJU! (FOTO)

Od Covid-19 se početkom jula oporavio, vratio se nedavno treninzima, a onda ovog petka preminuo.

Zbog naprasne smrti biće obavljena obdukcija, a u ovom trenutku još uvek nije poznato da li će biti sahranjen u Srbiji ili svojoj domovini, o čemu će se više znati tek za nekoliko dana.

Majkl Odžo je rođen 5. januara 1993. u Nigeriji, u Lagosu, a posle nastupa za američki univerzitet Florida Stejt stigao je u Evropu kao 24-godišnjak. Igrao je od 2017. za FMP, a naredne sezone stigao u Crvenu zvezdu s kojom je najpre osvojio ABA Superkup, a sledeće sezone, prošlog leta – 2019, postao je ABA i šampion Srbije. U Evroligi je minule sezone odigrao 22 meča, tri kao starter i prosečno ostvarivao 4,1 poen i tri skoka za oko 11 minuta ukazane šanse po utakmici.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter