Izvor: HappyBSC
10.08.2020 u 12:28
0

KAKAV ŽREB! Zvezda na putu ka eliti ide preko Albanije!

Prvak Srbije je saznao ko će mu biti druga prepreka na putu ka elitnom nadmetanju, pod uslovom da opravda ulogu favorita u uvodnom.

Voljom žreba za drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, Crvena zvezda je za rivala dobila pobednika meča Dinamo Tbilisi (Gruzija) – Tirana (Albanija)

S njim će crveno-beli igrati samo jedan meč, i to 25. ili 26. avgusta i to u gostima, u Tblisiju ili Tirani.

Ko pobedi (posle 90 minuta, produžetaka ili, ako bude potrebe, penala) – ide dalje, a ko izgubi, prelazi u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ekipa Dejana Stankovića je u nedelju saznala da će joj prvi rival biti FK Europa iz Gibraltara, a za taj meč su crveno-beli, kao domaćini, predložili čelnicima UEFA da se odigra u Beogradu 18. avgusta od 21 sat.

Podsetimo, od trećeg, pretposlednjeg kola kvalifikacija (jer sledi i plej-of, odnosno baraž), Zvezda se neće nalaziti među povlašćenima na žrebu, osim ako neko od ekipa sa boljim koeficijentom od nje ne ispadne.

Koeficijenti kažu da bi, pod uslovom da svi favoriti opravdaju očekivanja, nosioci tada trebalo da budu Seltik, Dinamo Zagreb, Astana, Ludogorec i Jang Bojs, a u drugom šeširu kao njihovi potencijalni suparnici – Crvena zvezda, Karabag, Legija, Makabi Tel Aviv i Molde.

Ukoliko neko od pomenutih „povlašćenih“ timova ispadne u prvom ili drugom kolu, a šampion Srbije dogura do trećeg – Zvezda će u tom trećem (koje se igra 15. i 16. septembra, takođe samo po jedan meč između uparenih rivala) biti nosilac.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter