Izvor: HappyBSC
10.08.2020 u 17:11
0

NJEGOŠ SE OKREĆE U GROBU: Crnogorska vojska se obučava na Vojnoj akademiji „Dr Franjo Tuđman“ u Hrvatskoj, odgovora za Beograd i dalje NEMA, ali zato „ponosa“ IMA!

Ministarstvo odbrane Crne Gore objavilo je informaciju na svom zvaničnom tviter nalogu da je odabrana Crne Gore nekolicina mladih ljudi koji će upisati vojnu akademiju „Dr Franjo Tuđman“ u Hrvatskoj.

OVO MORATE ZNATI

KORONA PRESEK: Broj zaraženih opada, pozitivno samo 2,4% testiranih osoba od 25. juna!

MARIĆ POSLUŠAO GLEDAOCE Presedan u „Ćirilici“, budite uz Happy TV u 21 sat!

UŽAS U VRANJU: Muškarac (25) PRETIO licima i NASRNUO na njih?!

Oni se posle objave, 24. jula i dalje hvale svojim „pulenima“, ali zvaničnog odgovora na pitanje koliko je pripadnika VCG poslato na školovanje ili usavršavanje na prestižnu Vojnu akademiju u Beogradu nakon osamostaljivanja Crne Gore, a koliko u Vojno sveučilište „Dr Franjo Tuđman“ u Zagrebu nema.

-Ponosno predstavljamo sjajne mlade ljude, koji su odabrani za obrazovanje na prestižnoj Vojnoj akademiji „Dr. Franjo Tuđman“ u Republici Hrvatskoj. Vida Vuković, Balša Grba, Stefan Peković, Jelena Vujović i Slaven Mitrović u nove životne pohode kreću u septempbru-saopštili su iz Ministarstva.

Prema zvaničnim informacijama, „Dr. Franjo Tuđman“predstavlja glavnu vojno školsku i znanstvenoistraživačku ustanovu Oružanih snaga RH (OSRH), osnovanu 1991. kao Časnički centar Hrvatske vojske.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter