Izvor: Alo.rs
11.08.2020 u 17:17
0

POTVRĐENO JE! Čović neće više biti deo Zvezde

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović izjavio je da je njegov sin Filip definitivno završio sa Zvezdom i da više ne želi da se izlaže neprijatnim situacijama.

SAZNAJTE JOŠ

ZA PREVENTIVU I USPEŠNU BORBU PROTIV KORONE! Ovo predlažu lekari i farmaceuti!

JOŠ 3 DANA ZA PLAĆANJE TREĆE RATE! Evo kolike su KAZNE ako kasnite sa POREZOM!

ŠVEĐANI OBAVESTILI SVET: Naša strategija je USPEŠNA naglo pao broj OBOLELIH!

TRAMP PRIPREMA NOVE MERE PROTIV KORONE! Zabrana ulaska zaraženim američkim državljanima!

– Filip se više neće vraćati u Zvezdu. Porodica Čović nije džak za udaranje raznih primitivaca, Filip nikada nije dobio ono što nije zaslužio. Dva Čovića u košarci, to je mnogo, još i dva uspešna Čovića. U narednoj sezoni će igrati za FMP, nemamo nikakav problem u svemu tome. On voli Zvezdu – rekao je Čović u intervjuu za Sportklub, a potom se požalio da njegova porodica nikada nije imala zaštitu od nadležnih organa. – Ko je bilo kog Čovića uzeo u zaštitu? Ili moju suprugu? Ali neći ići u to blato. Ni tužilaštvo nas nije zaštitilo. To ponašanje ljudi iz saveza je prešlo svaku meru, znam da su crno-beli, ali… Moj sin ni kriv ni dužan plaća cenu. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter