Izvor: Tanjug
13.08.2020 u 09:13
0

UBIJEN MUŠKARAC, ŽENA RANJENA: Užas u Sarajevu, sevali noževi i pesnice!

U Sarajevu se sinoć, pola sata pre ponoći, desilo ubistvo i ranjavanje, zbog čega su uhapšene tri osobe, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

OVO MORATE ZNATI

JEZIV PLAN: Iz zatvora planirao teroristički napad

MILOGORCI DOBILI UDARAC KOJI NISU OČEKIVALI: Obustava do kraja godine

NAJNOVIJE SAZNANJE: Biće pokrenuta istraga zbog slučaja Vojina Rakića

Predstavnik policije Kantona Sarajevo izjavio je za klix.ba da je policija dobila dojavu da je u sarajevskom naselju Ahatovići došlo do tuče između više osoba.

Policija je po dolasku na mesto događaja konstatovala da je jedna osoba zadobila smrtonosne povrede nožem, a da je jedna osoba lakše povređena, takođe nožem.

Kako se saznaje, muškarac koji je ubijen i njegova supruga, koja je ranjena, nisu učestvovali u tuči.

Prema nezvaničnim informacijama, u naselju je došlo do porodične svađe, nakon čega je jedna osoba zatražila pomoć u dvorištu ubijenog muškarca.

Ubrzo nakon toga u dvorište stradalog stigli su i ostali akteri svađe, nakon čega je došlo do guranja, a ubijeni muškarac je dobio smrtonosni ubod nožem pokušavajući da razdvoji osobe koje su se tukle. Njegova supruga je zadobila ubodnu ranu u leđa nakon što je prišla suprugu kako bi mu pomogla.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter