Izvor: tanjug
04.11.2021 u 21:12
0

HAOS U SKOPLJU! Amerikanac napao policajce u stanici!

Makedonska policija uhapsila američkog državljanina koji je u policijskoj stanici u Skoplju fizički napao trojicu policajaca pošto je prethodno priveden zbog remećenja javnog reda i mira.

On se najpre nedolično ponašao u jednom hotelu nakon čega ga je policija privela.

PROČITAJTE JOŠ: KAŠANSKI ZA „AKTUELNOSTI“: Nema sumnje! Iza Veljinog klana stajale su STRANE SLUŽBE!

Ušavši u hodnik stanice počeo je da se ponaša agresivno i da rukama i nogama udara po inventaru.

Kada ga je jedan od policajaca upozorio da prekine sa nasilničkim ponašanjem, osumnjičeni se okrenuo prema njemu i udario ga nekoliko puta pesnicom u lice, nanevši mu telesne povrede.

U tom trenutku su još dvojica policajaca pokušala da ga savladaju, ali je osumnjičeni počeo da udara i njih, nanevši im povrede.

PROČITAJTE JOŠ: DŽONIĆ U VIŠEM SUDU U NIŠU: Iskazi su kontradiktorni, pokušava da izbegne kaznu!

Posle izvesnog vremena, policajci su uspeli da savladaju osumnjičenog, navodi se u saopštenju policije, prenose makedonski mediji.

Protiv lica je podneta odgovarajuća prijava, nakon čega je Osnovno javno tužilaštvo u Skoplju pokrenulo postupak zbog napada na službeno lice.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter