Izvor: Blic.rs
16.08.2020 u 14:36
0

JAVNE KUĆE U DOBA KORONE: Svi moraju da se drže ovih pravila! (VIDEO)

Merenje temperature klijentima

Virus korona je promenio samu filozofiju pružanja usluga. Kako bi sačuvali klijente u javnim kućama su uvedena ne samo sanitarno-epidemiološka pravila, nego je i regulisano na koji način će biti ostvaren kontakt prilikom pružanja usluga, što bi u teoriji pomoglo da se korona virus ne širi.

Dopisnik Sputnjika je posetio javne kuće u ulici u severnom delu Soluna, koje su podeljene na dve kategorije „zlatne“ i „srebrne“. U „zlatnim“ su prostorije „visokog nivoa“ i cene se kreću od 40 evra, dok su u „srebrnim“ prostorije niže kategorija i usluge su jeftinije.

„Ako posetilac ima povišenu temperaturu, on ne može da uđe. Temperatura se meri na ulazu u bordel“, pojasnila je N. osoba, koja reklamira javne kuće na nekoliko jezika na internetu.

„Klijent mora da ostavi svoje ime i broj mobilnog telefona, koje beležimo kako bismo mogli da ih informišemo u slučaju zaraze“, objašnjava N. osoba.

Antiseptici, obavezno tuširanje i jednokratna posteljina

U „zlatnim“ javnim kućama preovladava crveno osvetljenje. U čekaonici se nalazi pult za prijem, veliki broj garnitura za sedenje i jedna fotelja za masažu. U svim sobama ima tuš, a u ponekim i đakuzi.

Osoba P., administratorka „zlatnog“ bordela, objašnjava nova pravila rada koja su nastala usled virusa korona.

„Koristimo jednokratnu posteljinu i u svim prostorijama ima antiseptika. Klijent mora da nosi masku prilikom ulaska i dok je u čekaonici. Posle polnog odnosa mora da se tušira, a mi moramo da obezbedimo sterilne peškire“, kaže ona.

Država je uvela nova pravila kojima se štite radnici u javnim kućama: ni klijent ni radnica u javnog kući nisu u obavezi da nose maske u sobi, ali mogu da koriste samo dve poze u kojima nisu okrenuti licem jedno ka drugom.

„Posle svakog klijenta prostorija se provetrava i dezinfikuje“, podvukao je N. i napomenuo da svaka devojka ima svoju medicinsku svesku i na svakih 15 dana odlazi u bolnicu na pregled.

„Sve devojke imaju test na virus korona“

Sve javne kuće u Grčkoj bile su zatvorene tokom karantina i ponovo su otvorene 15. juna. Prema rečima N. osobe „sve devojke imaju test na virus korona“. Radnice u javnim kućama, koje je posetio Sputnjik, nisu dobile nikakve nadoknade od države tokom karantina. U isto vreme svi radnici na prijemu klijenata imaju ugovore o radu i dobili su novac od države. Prema rečima osobe N., novac koji su dobijali su davali „devojkama, kako bi imale da se prehrane“.

Pad prometa za 50 procenata

SAZNAJTE JOŠ:

Dr Kon obelodanio da ĐACI NEĆE MOĆI DA NOSE BILO KOJU MASKU kada idu u školu, već isključivo SPECIJALNE!

POGLEDAJTE KAKO BAHATI VOZAČI POKUŠAVAJU DA PREVARE „OKO SOKOLOVO“: Od kazni za 5 dana ISPLATILI TREĆINU VOZILA (VIDEO)

Srbija je uvela OBAVEZAN PCR TEST ZA 4 ZEMLJE koje imaju više od 25 zaraženih na 100.000 stanovnika: Napravila je ova DVA IZUZETKA!

TIODOROVIĆ: Imamo dva “Vatrena oka“, brzo stižemo do rezultata testova!

SVEŠTENIK UHAPŠEN U GRČKOJ: Pozivao vernike da ne nose maske u crkvi!

UDES KOD SEVOJNA: Automobil sleteo sa kolovoza i PREVRNUO SE!

Obim prometa se smanjio za 50 procenata zbog virusa korona. Zaposleni u seks industriji smatraju, da sa novim sanitarno-epidemiološkim merama mogu da obezbede kvalitetnu uslugu. Zaposleni u javnim kućama osuđuju žene koje rade na ulici: „U periodu karantina one su izlazile na ulicu danju, sada ponovo izlaze noću. Pritom, one nemaju nikakvu zaštitu“, naglašava osoba N.

U čekaonici javne kuće se čuje tiha muzika. Muškarac čeka da ga devojka odvede u sobu. Dve devojke se već nalaze u sobama sa klijentima. Administratorka je organizovala da soba bude čista, provetrena i da antiseptici i maske budu na svom mestu.

Svakodnevni život javne kuće se baš promenio ..

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter