Izvor: Alo
16.08.2020 u 22:42
0

GOGA SEKULIĆ POSTALA DIREKTOR KOMPANIJE U SRBIJI: Ništa ne prepušta slučaju, a Kovid 19 je „pogurao“

Pevačica Goga Sekuč već mesecima ne nastupa, kao i brojne njene kolege, zbog pandemije korona virusa. S obzirom na to da nema prihode od osnovnog zanimanja, Goga je rešila da se bavi privatnim biznisom, od kojeg će moći da zarađuje novac i živi.

OVO MORATE ZNATI

VIJORE SE ZASTAVE, PESMA SE ORI: Krenule auto-litije širom Crne Gore, POLICIJA UZALUD BRANI (GALERIJA)

PRIŠTINSKI MEDIJI: Milo Đukanović bi mogao da bude svedok Tačijeve odbrane u Hagu!

POTRESNO! Silovali pa UBILI devojčicu (13): Policija pronašla TELO u polju, otac otkrio JEZIVE detalje (VIDEO)

UMRO JE JEDAN OD NAŠIH NAJBOLJIH RUKOMETAŠA IKADA: Sve se desilo pre skoro dva meseca, a sada je OBJAVLJENO!

– Ambiciozna sam tako da se od mene očekivalo da ću raditi i pored muzike. Pokrenula sam platformu za vozače. Biće tu još mnogo iznenađenja što se tiče posla, to je biznis 21.veka – rekla je pevačica, pa dodala:

– Ja sam direktor franšize u Beogradu, volim auta tako da sam se odlučila.

Kao što je već poznato Goga je inače diplomirani ekonomista, pa i nije čudo što se pored pevanja odlučila na ovaj korak. Sigurni smo da Sekulićeva neće odustati od pevanja, i da će prvom prilikom održati nastup za sve one koji je vole čim situacija to dozvoli.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter