Izvor: Alo.rs
17.08.2020 u 12:21
0

JOŠ JEDAN BOMBASTIČAN TRANSFER: Juventus i Barselona spremaju još jednu spektakularnu razmenu

Stara dama „ispituje teren“

Juventus i Barselona ovog leta uspešno su sarađivali oko razmene igrača u koju su uključeni bili Miralem Pjanić i Artur Melo.

Pjanić je odlučio da karijeru nastavi u dresu katalonskog kluba, dok u suprotnom smeru ide Artur. Ovaj transfer je ozvaničen pre više od mesec dana, a igrači će se ubrzo priključiti svojim novim ekipama.

Italijanski mediji pišu da bi Juve i Barsa ponovo mogli da sarađuju. Navodno, na pomolu je nova razmena igrača koju je ovaj put predložila Stara dama.

SVE O SPORTU

NOVA WTA LISTA I PAD SRPSKIH TENISERKI: Barti na vrhu!

SRPSKI AS OSTAVLJA SVE BEZ TEKSTA: Trener grčke tinsireke KRIŠOM snimao Novaka (VIDEO)

NEOČEKIVANO! NEMA GA U TIMU CRNO-BELIH: Natho otkrio o čemu se radi!

Kalčomerkato je objavio da je Juventus spreman da pošalje Paula Dibalu u Barselonu, a u zamenu za njega žele Antoana Grizmana, koga vide kao odličan izbor na poziciji napadača.

Grizman je pre godinu dana iz Atletiko Madrida došao u Barsu za 120 miliona evra, ali nije baš oduševio. Navodno, Barsa ga je stavila na transfer listu, a to želi da iskoristi Juventus.

Stara dama ne želi da plati za njega 100 miliona evra već su spremni da puste Dibalu u suprotnom smeru. Iz Barselone još uvek nisu dobili odgovor s obzirom da trenutno vlada haos u katalonskom klubu, jer navijači žele totalne promene u upravi kluba.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter