Izvor: Tanjug
17.08.2020 u 18:55
0

VRAĆENE MERE! Evo šta je sada potrebno za ulazak u Crnu Goru!

Vlada Crne Gore danas je odlučila da na snagu vrati raniju odluku za građane BiH i drugih zemalja prema kojoj će se u ovu državu i dalje moći ući s negativnim serološkim testovima.

OVO MORATE ZNATI

HOROR U KOMŠILUKU: Muškarac IZBO DVOJE DECE NOŽEM?!

ČUDO! ISTORIJSKA VEST: Uspešno presađena pluća 14-godišnjoj devojčici!

UKINUTA VANREDNA SITUACIJA! U ovom gradu se danas slavi

JEZERO U SRBIJI PROGUTALO AUTOMOBILE: Ljudi nemo posmatrali scenu (VIDEO)

Ovu informaciju je za sarajevski portal Klix potvrdio ambasador BiH u Crnoj Gori Branimir Jukić.

Crna Gora je u petak, podseća portal, donela odluku da državljani SAD, Srbije, tzv. Kosova, Albanije, BiH i Severne Makedonije za ulazak u Crnu Goru moraju imati negativan rezultat PCR testa na novi korona virus (SARS-CoV-2) ili pozitivan rezultat antitela na novi korona virus (SARS-CoV-2) klase IgG dobijen ELISA serološkim testom.

Time su znatno promenili uslove i poskupeli prelazak granice jer tako u Crnu Goru mogu ući samo oni koji su prebolovali koronu.

SAZNAJTE JOŠ

KORONA PRESEK Najmanji broj zaraženih!

TRAŽI POMOĆ! SRBIN SE ZALJUBIO U DIVNU DEVOJKU, ali nakon što mu je uradila OVO u WC-u, NASTAO JE PAKAO

GAMA KAMERA STIGLA NA VMA: Zakazivanje moguće od ponedeljka

POŽAR U SUBOTICI: Gori ispred zgrade, stanari napuštaju objekat

Ovu odluku su na današnjoj sednici crnogorske vlade, ipak, preinačili.

– S obzirom na činjenicu da su do naredbe izdate u petak u državama za koje su važili dotadašnji uslovi započeta putovanja ili je rezervisan smeštaj u Crnoj Gori odlučeno je da ulazak u našu zemlju bude omogućen u skladu sa odlukom nadležnog organa i licima koja poseduju negativan rezultat ELISA IgM testa ili negativan ECLIA test, izdat od registrovane laboratorije i ne stariji od 72 sata – navodi se u saopštenju crnogorske vlade.

Uslov je i da putnici u periodu od 15 dana pred ulazak u Crnu Goru nisu boravili u nekoj od država iz kojih je zabranjen ulazak, dodaje se u saopštenju crogorske vlade.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter