Izvor: happybsc
22.08.2020 u 22:14
0

POZNATI BUBNJAR IZGUBIO BITKU: Preminuo u ČETVRTOM stadijumu RAKA PANKREASA

Tuga!

OVO MORATE ZNATI

REDOSLED SIMPTOMA: Kovid 19 prvo NAPADA ovaj sistem, pa onda SLEDI spuštanje niz drugi

PUCNJAVA U PRIŠTINI: Ranjen muškarac!

PREMINUO NAJSTARIJI MUŠKARAC NA SVETU! Evo koliko godina je imao

SKANDAL NA JAVNOM SERVISU CRNE GORE: U prenosu pokazivanje simbola Velike Albanije!

VAKCINA STIŽE IZ JOŠ JEDNE ZEMLJE?! Rusija se UMEŠALA, evo o čemu je reč

Strani mediji potvrdili su da je muzičar Frenki Banali preminuo u 68. godini od raka pankreasa.

Bubnjar benda „Quiet Riot“ preminuo je nakon bitke sa karcinomom pankreasa. Njegova supruga Redžina Banali potvrdila je vest da je njen partner umro u dobi od 68 godina.

Rokeru, koji je tokom karijere bio bubnjar za heavi metal bendove „Quiet Riot“ i „W.A.S.P“ dijagnostifikovan je četvrti stadijum kancera u aprilu 2019. Tada mu je rečeno da mu je ostalo samo šest meseci života.

– Završio je inspirativno hrabru i odvažnu 16-mesečnu bitku do kraja i svirao je do poslednjeg trenutka – napisala je njegova supruga u izjavi za medije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter