Izvor: Alo.rs
23.08.2020 u 09:04
0

RAKITIĆ RAZBESNEO MNOGE ZBOG PROSLAVE SEVILJINOG GOLA: Teraju iz Barselone? (VIDEO)

Burno proslavio novu titulu Sevilje

Ivan Rakitić igrač je Barselone do 30. juna 2021. godine, kada mu ističe ugovor koji mu, gotovo sigurno, katalonski klub neće produžiti.

Pre nego što je 2014. stigao u Barselonu, Rakitić je tri sezone bio jedan od najboljih igrača Sevilje, a tamo je postao i miljenik navijača.

Pre odlaska u Barsu i sam je uzeo trofej Lige Evrope sa Seviljom. U finalu je španska ekipa tada savladala Benfiku 4:2.

SVE O SPORTU

TENIS SE VRAĆA NA VELIKA VRATA: Evo ko je Novakov prvi protivnik na Sinsinati Mastersu

LEJKERSI REĐAJU POBEDE: Preokrenuli protiv Blejzersa

SLAVNI TRENER NIKAKO DA USAGLASI MIŠLJENJE: Zapretio igraču protivničkog tima, a onda se dva puta predomislio oko odlaska

Tako se Rakitić juče javio u program uživo jedne televizije iz Sevilje, a pošto je podelio koliko je srećan zbog pobede, potpuno obučen je skočio u svoj bazen.

Mundo Deportivo piše kako je ovakva proslava naljutila čelnike Barselone koji su je ocenili neprimerenom, a postoje i neki ljudi koji su je doživjeli kao provokaciju. Španci pišu da je Rakitić ovim presudio kada je Barselona u pitanju i da će morati da napusti klub.



Rakitić je u karijeri odigrao 149 utakmica za Sevilju. Postigao je 32 pogotka uz 41 asistenciju. Sledeće sezone mu ističe ugovor sa Barselonom i Sevilja je jedan od klubova koji se spominje kao opcija za nastavak karijere hrvatskog veziste.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter