Izvor: Tanjug
24.08.2020 u 17:35
0

POLICIJA U TIRANI: Dodatne mere pred meč sa Zvezdom! STRAH OD DRONA!

Policija u Tirani saopštila je da će preduzeti dodatne mere za održavanje reda i bezbednosti tokom meča drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između fudbalera Tirane i Crvene zvezde.

Kako prenosi albanski portal Panorama, samo osobe koje je budu imale dozvolu od Fudbalskog saveza Albanije moći će da uđu na stadion, u skladu sa propisanim sanitarnim protokolom.

Okupljanje navijača na ulicama i trgovima u blizini stadiona neće biti dozvoljeno, a u slučaju formiranja grupa policija će intervenisati.

OVO MORATE ZNATI

JEZIVO! Dečaka povredila struja na železnikom vozilu u Čačku!

NAGLI PAD U BROJU NOVOZAREŽNIH: Registrovano novih 57 slučajeva, preminulo troje!

MASKE I DISTANCA U MESECIMA PRED NAMA: Tiodorović objasnio kada možemo da očekujemo skidanje maski u javnosti!

Dodaje se da će neke ulice biti blokirane i za pešake i za vozila od 18 sati, pa sve do završetka utakmice i aktivnosti u vezi sa njom.

Isti portal prenosi da je albanski klub, plašeći se neočekivanih događaja na meču sa Zvezdom, obavestio policiju da ima informacije po kojima da bi „neki ljudi dronom mogli da istaknu političku poruku protiv Srbije“.

„Zbog ovakav čina „belo-plavi“ bi bili kažnjeni, jer UEFA kategorički zabranjuje širenje poruka političke mržnje ili rasističke prirode. Na osnovu tih podataka, šampion Albanije pozvao je policiju da preduzme neophodne mere kako bi se sprečila bilo kakva iznenađenja“, navode mediji. 

SAZNAJTE JOŠ…

ČUDO U TOPOLI: Procvetalo kad im vreme nije!

2 UDESA U SURDULICI: Teško povređeni motociklisti, među njima i maloletnici!

VREME SE NAGLO POGORŠAVA, UPOZORENJE RHMZ: Danas na snazi žuti meteo alarm, biće kiše u većem delu Srbije!

SVETSKA ZDRAVSTVENA ORGANIZACIJA: Za terapiju PLAZMOM potrebno još dokaza!

Da podsetimo, utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Srbije i Albanije 2014. godine na stadionu Partizana prekinuta je kada se nad terenom pojavio dron sa zastavom Velike Albanije.

Meč između fudbalera Tirane i Crvene zvezde igra se sutra od 20 sati na stadionu „Er Albanija“ bez publike, a pobednik će se plasirati u treću rundu kvalifikacija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter