Izvor: kurir.rs
25.08.2020 u 14:55
0

NEJMAR ČESTITAO TITULU LIGE ŠAMPIONA POGREŠNOM KLUBU: Njihov ODGOVOR je urnebesan!

Nejmar se još nije oporavio od šoka u finalu Lige šampiona, a već ga razapinju na društevim mrežama i to zbog elementarnog neznanja!

Brazilac iz redova Pari Sen Žermena u pokušaju da ispadne korektan i čestita titulu Bavarcima, ispao je – ne baš pametan. 

Najskuplji fudbaler na svetu osvajanje trofeja čestitao je Bajeru iz Leverkuzena! Lapsus ili ne, tek društvene mreže gore. Što je najzanimljivije, u celu priču uključio se i sam Bajer, koji je imao sjajan odgovor na Nejmarov tvit. 

OVO MORATE ZNATI

UDES NA AUTOPUTU: Kod skretanja prema Surčinskom groblju jedna osoba povređena!

VUČIĆ I BRNABIĆEVA SUTRA S DODIKOM I CVIJANOVIĆ: Sastanak na Andrićevom vencu

KORONA NE JENJAVA: Na Sardiniji najveći broj slučajeva od početka pandemije

LONČAR IZJAVIO: KBC Zemun izlazi iz kovid sistema!

Tači predlaže izmenu Ustava za produženje mandata Spec. suda

– Poraz je deo sporta. Naporno smo radili i borili se do kraja. Hvala svima na podršci. Čestitke Bajeru – napisao je Nejmar, a usledio je urnebesan tvit iz Leverkuzena:

– Hvala, Nejmar! Ne znamo zašto nama čestitaš, mi smo na odmoru i igramo igricu FIFA… ali hvala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter