Izvor: Kurir
26.08.2020 u 14:24
0

SOFIJA JE OSTALA SIROČE, A TO NE ZNA: Zoran Livnjak kome su žena i druga ćerka poginuli kod Teslića preminuo u bolnici

Lekari su uspeli da stabilizuju stanje Zoranove ćerke Sofije, ali kažu da su sve dalje prognoze u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem preuranjene

Zoran Livnjak (45), koji je povređen pre 11 dana u saobraćajnoj nesreći kod Teslića, preminuo je danas na Klinici za anesteziju i intenzivno lečenje Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske, dok je njegova četvorogodišnja ćerka Sofija odvojena od aparata za mehaničku ventilaciju.

PROČITAJTE JOŠ

PORODILJA PREMINULA U KLINIČKOM CENTRU NIŠ: Sve je bilo dobro, a onda odjednom krenulo po ZLU

TUGA! Preminuo Pavlović (29), trener Jagodine kojeg je udario grom

TUGA! ISPOVEST SUPRUGA PREMINULE PORODILJE U KC NIŠ: Kazala mi je da joj je loše i da je krv svuda oko nje

Vučić sa predstavnicima Republike Srpske obišao Beograd na vodi (VIDEO)

„Uprkos naporima lekara Klinike, pacijent Z.L. (45) preminuo je jutros od posledica teških povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći“, saopšteno je iz UKC-a.

U saopštenju se dodaje da je četvorogodišnja pacijentkinja S. L., koja je hospitalizovana u Klinici za anesteziju i intenzivno lečenje – Odeljenje intenzivne nege, odvojena od aparata za mehaničku ventilaciju, a sve dalje prognoze u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem su preuranjene.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter