Izvor: Alo.rs
27.08.2020 u 21:32
0

SERGEJA ŽELI BOGATI KLUB: Spremi 60 miliona da iskeširaju za MILINKOVIĆ-SAVIĆA

Reprezentativac Srbije ima još četiri godine ugovora sa čelnicima Lacija.

Malo je 60, dajte 80! Čelnici Pari sen Žermena ponudili su Laciju 60 miliona evra za 25-godišnjeg Sergeja Milinkovića Savića, ali predsednik Rimljana Klaudio Lotito traži 20 miliona više. Kako piše Korijere dela Sera, ne bi bilo iznenađenje da se dva kluba nađu na sredini i da reprezentativac Srbije za 70 miliona evra promeni sredinu ovog leta. 

SVE O SPORTU

DEL POTRO NA PREKRETNICI: Noletov prijatelj uradio isto što i Federer, sve u nadi da će napraviti korak napred

MISTERIJA PORODICE MESI: Leo se vratio po siromašnu Antonelu nakon saobraćajke

SRBIN JE NEPRIKOSNOVEN: Ali ovo mora da menja

PREDSEDNIK BARSE O „AFERI MESI“: SVI SU IZNENAĐENI

CRNO-BELI U ISTORIJSKOM MEČU: Partizan protiv RFS-a slave veliki jubilej! FOTO

Na transferu insistira sportski direktor Svetaca Leonardo koji posle poraza PSŽ u finalu Lige šampiona želi dodatno da pojača ekipu i napadne „ušati pehar“ već u novoj sezoni. 



Leonardo je sada svestan da bi mogao i po nešto povoljnijim uslovima da dobije neophodno pojačanje, jer su cene pale zbog korone. Popularni SMS ima ugovor do jula 2024. godine, ali ne bilo iznenađenje da „zlatni orlić“ sa Novog Zelanda napusti Olimpiko i preseli se na Park Prinčeva. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter