Izvor: Kurir
30.08.2020 u 11:00
0

POMOGLI FUDBALERU PA DOBILI KAZNU: Mesi im došao glave

Bizarna vest stiže nam iz Katalonije.

Barselona je prekinula saradnju sa advokatskom kancelarijom „Kuatrekasas“, jer su advokati koji zastupaju interese katalonskog kluba davali instrukcije Lionelu Mesiju kako da ode sa Nou Kampa bez obeštećenja.

Zanimljivo, ova kancelarija savetovala je Barselonu uoči potisivanja produžetka saradnje sa Mesijem 2017. godine.

Sada su u isto vreme savetovali i klub i najveću zvezdu. Mesi se nima obratio kada je krenuo u potragu za novom sredinom, a ko će mu bolje objasniti kako da raskine ugovor nego ljudi koji su ga sastavljali…

SAZNAJTE JOŠ…

GRUPA ALBANACA NAPALA SRPSKE MLADIĆE: Tukli ih po glavi i telu!

POSLANIK SRPSKE PUŠTEN NAKON PRIVOĐENJA: Sada je NEPOŽELJAN, i to nije SVE! (VIDEO)

VREMENSKA PROGNOZA ZA 30. AVGUST! Očekuju nas TROPSKE VRUĆINE!

RAZLIKE U PRIMANJU PENZIJA: Najviši penzioni ček iznosi 139 hiljada dinara, a najniže penzije su u OVOJ beogradskoj opštini

Mesi je obavestio predsednika Đozepa Bartomeua da neće doći na testiranje na virus korona i prozivku novog trenera Ronalda Kumana.

Argentinac je predložio sastanak dve strane kako bi našli pristojan način da prekinu saradnju, međutim, poručeno mu je da raskid ugovora košta 700 miliona evra i da nema razgovora.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter