Izvor: HappyBSC
31.08.2020 u 10:55
0

STIGAO NOVI DRES SRBIJE: Inspirisan je najvećim naučnikom i GRMI! (VIDEO)

Navijači su oduševljeni.

I OVO ĆE VAS ZANIMATI…

ŠKOLSKO ZVONO SAMO ŠTO SE NIJE OGLASILO: Za nastavu na daljinu se izjasnilo NAJVIŠE STARIJIH UČENIKA!

Vučić DANAS RAZGOVARA sa Angelom Merkel: GLAVNA TEMA Kosovo i Metohija!

Beograd večeras u BOJAMA Poljske!

Novi dres Srbije, u kom će Orlovi igrati Ligu nacija, kao i plej-of za plasman na EURO, promovisan je danas video klipom na društvenim mrežama. Proizvođač opreme koji snabdeva Fudbalski savez Srbije napravio je posebno izdanje dresova pred naredni ciklus Lige nacija koji je inspirisan Nikolom Teslom.

Novi dres srpske fudbalske reprezentacije će biti inspirisan Nikolom Teslom, pa će tako logo Fudbalskog saveza biti u fluorescentnim bojama koje podsećaju na struju.



Samo rezervna kombinacija će imati fluorescentni grb će imati , dakle beli dres srpske reprezentacije. Proizvođač opreme koji snabdeva FSS je ovo najavio još u februaru, a novi dres će imati premijeru u septembru u Ligi nacija.

Izabranici Ljubiše Tumbakovića prva dva meča u Ligi nacija ograju protiv Rusije i Turske 3. odnosno 6. septembra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter