Izvor: Blic.rs
02.09.2020 u 18:14
0

DOGOVOR KOALICIJA: DOGOVORENA NOVA VLAST U BUDVI!

Demokratskii front (DF) saopštio je da je na danas održanom sastanku predstavnika izbornih lista Marko Bato Carević – Za budućnost Budve, Dragan Krapović – Budva je naša nacija i URA za sve građane Budve – Crno na bijelo dogovoreno konstituisanje nove vlasti u tom gradu.

Konstatovano je da su rezultati izbora dokazali da građani žele „poštenu i odgovornu vlast“ koja će raditi u opštem interesu.

Budvani su, navodi se, na lokalnim izborima u nedelju koaliciju okupljenu oko DPS, koja je nedavno kupovinom jednog odbornika preuzela vlast od DF-a, poslali u političku prošlost.

PROČITAJTE JOŠ…

Vučić je smogao snage, dok su drugi bežali od Kosova

NOVI KORONA PRESEK Preminula 1 osoba (FOTO)

KORONA U BEOGRADSKOJ ŠKOLI VEĆ 1. SEPTEMBRA Poslali dete iako su čekali rezultat testa, Ministarstvo podnelo prijavu protiv nesavesnih roditelja!

OGLASILA SE I DIREKTORKA ŠKOLE: „Majka NIJE OBAVESTILA nikoga da su TESTIRANI…“! Ovo su DETALJI!

STRAHOVITA EKSPLOZIJA ODJEKNULA U GARAŽI ZGRADE: Bomba ISPOD AUTOMOBILA bivšeg POLICAJCA!

Građani su, kako se navodi, tako odlučili zbog brojnih nepočinstava koje su urađene u prethodnim decenijama kao i nedavnog „nasilnog uzurpiranja lokalne vlasti“

– Ubedljiva pobeda na ovim izborima potvrdila je da u Crnoj Gori više ne prolazi politička korupcija, represija državnih organa koji su pod političkim pritiskom, kupovina glasova i razne ucene i pritisci – navode iz DF-a.

Navode i da je shodno postignutom dogovoru funkcija predsednika opštine pripala koaliciji okupljenoj oko Demokratskog fronta dok će funkcija predsednika skupštine pripasti Demokratama, preneo eportal RTCG.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter