Izvor: Blic.rs
02.09.2020 u 21:18
0

BOMBASTIČNE GRUDI GLEDATE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST: Temperamentna glumica POKAZALA čime RASPOLAŽE!

Glumica Lidija Vukićević (58) fotografijom u bikiniju pokazala je da u šestoj deceniji može da stane na crtu i duplo mlađim ženama, i bez problema im parira po seksepilu.

Lidija je pozirala na plaži, u minijaturnom bikiniju, a njeno preplanulo telo, koje izgleda odlično, pomutilo je razum mnogim pripdanicima jačeg pola.

Fotografija iz ptičje perspektive istakla je njenu vitku figuru, ali i bombastične grudi. Na suncu se presijava se Lidijina negovana i preplanula koža, a seksi prizor zapalio je društvene mreže.

PROČITAJTE JOŠ…

Vučić je smogao snage, dok su drugi bežali od Kosova

NOVI KORONA PRESEK Preminula 1 osoba (FOTO)

KORONA U BEOGRADSKOJ ŠKOLI VEĆ 1. SEPTEMBRA Poslali dete iako su čekali rezultat testa, Ministarstvo podnelo prijavu protiv nesavesnih roditelja!

OGLASILA SE I DIREKTORKA ŠKOLE: „Majka NIJE OBAVESTILA nikoga da su TESTIRANI…“! Ovo su DETALJI!

STRAHOVITA EKSPLOZIJA ODJEKNULA U GARAŽI ZGRADE: Bomba ISPOD AUTOMOBILA bivšeg POLICAJCA!

Glumica je dobila broje komplimente na račun izgleda, a neki su joj čak i zamerili zbog vrelih kadrova koji su, kako piše, opasni po njihovo zdravlje.

View this post on Instagram

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on

„Ti hoćeš da mene strefi srčka?“, „Ovo je telo boginje, nemam reči“, „Čovek izgubi tekst pred ovakvom slikom“,  „Da li je ova žena stvarna?“, neki su od komentara ispod njene objave.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter