Izvor: Blic.rs
03.09.2020 u 12:34
0

ĐUKANOVIĆEV DPS SA KOALICIONIM PARTNERIMA: Zovu Abazovića i SDP da idu s njima!

Predstavnici Demokratske partije socijalista (DPS) Mila Đukanovića održali su sinoć u Podgorici sastanak sa tradicionalnim koalicionim partnerima na kojem su se obavezali da neće ulaziti u savez sa onima koji negiraju Crnu Goru, a očekuju da će im se priključiti i URA Dritana Abazovića i nekadašnji koalicioni partner SDP, pišu podgoričke Vijesti.

Pozivajući se na svoja saznanja, podgorički dnevnik piše da lideri partija vladajuće koalicije formiraju, kako smatraju, državnotvorni savez, u koji će biti pozvani Socijaldemokratska partija i Građanski pokret URA, kao i pojedinci, a njegov krajnji ishod trebalo bi da bude uspostavljanje nove vlasti u kojoj neće biti mesta za partije za koje tvrde da negiraju državnu nezavisnost Crne Gore.

To je, navodi se, usaglašeno na sinoćnjem sastanku održanom u zgradi parlamenta, koji je inicirao Đukanović.

On je navodno obezbedio saglasnost aktuelnih koalicionih partnera, (Bošnjaka, Albanaca i SD Ivana Brajovića) da nakon verifikacije poslaničkih mandata neće ulaziti u savez sa koalicijama „koje negiraju državnost Crne Gore“, aludirajući pre svega na članice Koalicije „Za budućnost“ i „Mir je naša nacija“, pišu Vijesti.

SAZNAJTE I OVO…

MILO SE HVATA ZA SLAMKU SPASA: DPS zove URA i SDP! Prvi sastanak održan sinoć!

„ČUVAM IH, A TI ODOZGO ČUVAJ NAS“ Sin Miloša nastradalog u nesreći na Miljakovcu oprostio se od oca POTRESNOM porukom

MARKO ĐURIĆ: Pripremili smo platformu okrenutu budućnosti

EPILOG PRVOG SLUČAJA KORONE U ŠKOLI: Postupci kada virus uđe u učionicu

VUČIĆ OD DANAS U SJEDINJENIM AMERIČKIM DRŽAVAMA: Razgovori o ekonomskoj saradnji Beograda i Prištine

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter