Izvor: Blic
06.11.2021 u 16:17
0

SOLSKJERU JE VREME DA IDE: Junajted tone sve dublje i dublje, čak ni Ronaldo ne pomaže

Fudbaleri Mančester Sitija zabeležili su ubedljiv trijumf na gostovanju gradskom rivalu Junajtedu, a krajnji rezultat bio je 0:2.

Rezultat ne pokazuje najbolje koliko je ekipa Sitija bila iznad Junajteda u svakom aspektu igre. Od samog početka se očekivalo da Siti da gol, jer je šesnaesterac Junajteda bio preplavljen ubačenim loptama gostujućih fudbalera. Ipak, nisu dugo čekali gosti na pogodak, te je Erik Bejli već u sedmom minutu svojim autogolom doneo prednost „građanima“.

PROČITAJTE JOŠ: ZVEZDA SE OPROSTILA OD MARINKA ROKVIĆA: Ceo klub tuguje za legendom!

Siti je nastavio silovito da napada, ni jedan jedini sekund nisu pomislili puleni Pepa Gvardiole ni na šta drugo osim na postizanje još golova. Međutim, heroj meča bio je golman De Hea koji je tokom dobrog dela prvog poluvremena uspešno branio gol Junajteda.

Međutim, upravo je De Hea svojim kiksom u samom finišu prvog dela omogućio Bernardu Silvi da duplira prednost. Šutirao je traljavo Portugalac, međutim loša reakcija De Hee je kumovala ubedljivoj prednosti gostiju već na poluvremenu.

Drugo poluvreme je pokazalo da Ronaldo i ostatak ekipe Junajteda nemaju nikakvu ideju u napadu, niti je delovalo da su preterano željni da izvuku nešto više iz ove utakmice od rezultatski časnog poraza. Sa druge strane, Gvardiolini fudbaleri su zadovoljni rezultatom i mirno su čuvali loptu tokom većeg dela drugog poluvremena, sve dok nisu priveli utakmicu kraju. 

PROČITAJTE JOŠ:  SELEKTOR SRBIJE IZLAZI SA NAJJAČIM SASTAVOM: Piksi objavio spisak za meč godine sa Portugalijom

Stvari ne idu dobro po Junajted, brod nastavlja da tone, a da li će Ole Gunar Solskjer ostati na čelnoj poziciji, ili će ga u tome sprečiti nezadovoljne gazde kluba, ostaje da vidimo.

Gvardiola i njegovi fudbaleri iskupili su se posle kiksa protiv Kristal Palasa prošlo kolo, te nakon pobede u derbiju i dalje drže priključak uz Liverpul i Čelsi na samom vrhu tabele.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter