Izvor: tanjug
03.09.2020 u 22:09
0

DODIK PORUČIO: Papir o priznanju, odmah bi doveo u pitanje status RS!

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da su poruke koje je neposredno pred ulazak u Belu kuću uputio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, poruke koje bi trebalo pažljivo i dobro čitati, a iz kojih jasno proizilazi da Srbija želi kompromis, mir, stabilnost i napredak, ne samo u okviru svoje države već i u celom regionu.

SAZNAJTE I OVO…

VUČIĆ: Nisam heroj, branim Ustav! Poručujem građanima Srbije NEMA ŠANSE DA POTPIŠEM BILO KAKAV DOKUMENT O PRIZNANJU!

STIŽE I PREDSEDNIK TRAMP! Rešio da se uključi u pregovore!

Dačić dobio informaciju iz Vašingtona: VUČIĆ BRUTALNO ODBIO TAČKU 10!

NOVINARKA ODGOVORILA GRENELU: Tačno je! Stavili ste zahtev za priznanje KOSOVA Vučiću na sto!

OGLASIO SE SINIŠA MALI: Nikada nismo dobili GORI PAPIR!

HOTI: Ne želimo da pregovaramo! SAMO PRIZNANJE DOLAZI U OBZIR!

– Normalno je da će i u razgovorima u Beloj kući učiniti sve da zaštiti prvenstveno srpski narod na Kosovu i Metohiji, ali sam siguran da neće učiniti ništa što bi nanelo štetu bilo kom drugom narodu. U tim naporima da se očuva mir i bezbednost svih na Kosmetu, da se očuva terotorijalni integritet Srbije i da Srbi i Albanci otvore novo poglavlje u odnosima, mi mu pružamo bezrezervnu podršku – naglasio je Dodik.

On je ocenio da najave da bi na stolu moglo da se nađe nešto više od ekonomskih tema koje znače i normalizaciju života na Kosovu, mogu samo da izkompikuju već ionako složenu situaciju.

PROČITAJTE JOŠ…

PREDSEDNIK VUČIĆ SE OBRATIO IZ VAŠINGTONA! Evo šta je rekao O PREGOVORIMA!

Roditeljima koji su POSLALI ZARAŽENO dete u ŠKOLU preti KAZANA ZATVOROM i do 12 GODINA!

SELI SE! Muzej Nikole Tesle u bivšoj zgradi Železničke stanice

DOBRE VESTI: Za šest meseci OTVORENO više firmi nego što je ZATVORENO

– Ne želimo da verujemo da bi jedna supersila kakva su SAD sebi dozvolila da se pod krovom Bele kuće uđe u nove nesporazume, a to bi jedna takva ponuda i značila. Ne verujemo da bi SAD žrtvovale stabilnost celog regiona jer su upravo oni mnogo uložili u stabilizaciju prilika ovde. Papir na kome bi se tražilo priznanje kosovske nezavisnosti automatski bi povuklo pitanje i statusa Republike Srpske, o čijoj nezavisnosti su SAD razgovarale još dok je trajao građanski rat u BiH – kazao je Dodik.

Dodik je ocenio i da SAD dva meseca uoči američkih pedsedničkih izbora nisu spremne za otvaranje još jednog pitanja na Balkanu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter