Izvor: Kurir.rs
07.09.2020 u 14:30
0

KAPITEN SRBIJE IGRA U OSLU: Može da nastupi protiv Norveške i pored crvenog kartona

Aleksandar Kolarov kapiten Srbije  neće biti suspendovan za naredni meč zbog isključenja protiv Turske i moći će da nastupi protiv Norveške u Oslu.

Kolarov je sa dva nerezonska poteza u roku od pet minuta dobio crveni karton u drugom poluvremenu meča na „Rajku Mitiću“.

Iako prema pravilniku UEFA isključeni igrač automatski propušta narednu utakmicu Lige nacija, ali to važi samo za grupnu fazu, odnosno ne prenosi se na baraž utakmice, čak i u okviru iste sezone.

Ovu informaciju potvrdio je i selektor reprezentacije Ljubiša Tumbaković.

SVE O KORONI

KON: Potrebno objašnjavati učenicima zašto da nose maske

DR TIODOROVIĆ IZNEO PROGNOZE: Otkrio je kada će rasti broj zaraženih

NULTI PACIJENT PORUČIO: I še­st me­se­ci po­sle ko­ro­ne imam pro­blem s plućima

„Orlovi“ će 8. oktobra gostovati Norveškoj u polufinalu baraža prošlosezonskog izdanja LN za plasman na Evropsko prvenstvo.

Pobednik meča će se u finalu na svom terenu sastati sa boljim iz duela Škotska – Izrael

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter