Izvor: benchmark.rs
08.09.2020 u 10:33
0

LEPA VEST ZA NOSTALGIČARE: Winamp se vratio!

Za ljubitelje nekih prošlih vremena i one koji su nostalgični, lepa vest stiže u vidu interaktivnog muzeja Winamp skinova (Winamp Skin Museum), koji je nedavno aktiviran.

SVE O SPORTU

AMERIKANCI OPET UDARILI NA SRBINA: Izgovor je SMEŠAN

ĐOKOVIĆ APELUJE: Nije uradila ništa loše, ne vređajte linijskog sudiju!

SRBIN FENOMENALAN ALI NE MOŽE SVE SAM: Poraz Denvera i dramatičan finiš

Ovaj onlajn muzej prikazuje kolekciju istorijata Winamp skinova, okačenih na jednoj skrolujućoj stranici. Stranica grupiše Winamp skinove, koji su sačuvani u The Internet Archive-u, i prezentuje ih na interaktivnijem i funkcionalnijem interfejsu.

Interaktivnost se ogleda u mogućnosti da se klikne i pregleda skin, dok funkcionalnost omogućava da se skin loaduje u Webamp. Webamp je  verzija Winamp 2 programa za pregledače, koja koristi HTML5 i JavaScript.

SVE O KORONI

RODITELJI U DILEMI: Evo da li maske maske ometaju decu u učenju

OPASNO! UČENICI NE NOSE MASKE U PREVOZU: Rizik od buktanje zaraze!

SRBI SE SPREMAJU ZA LETOVANJE U SEPTEMBRU: Trebalo bi da znaju da korona ne jenjava u Crnoj Gori

Winamp Skin Museum i Webamp su projekti za koje je zaslužan Jordan Eldredge. On je kreirao i Winamp Skin Twitter bot koji tvituje različite Winamp skinove svakih nekoliko sati.

Ukupno gledano, radi se o zanimljivom omažu za jedan od najboljih i najpopularnijih media plejera za desktop sisteme i svakako je u pitanju bitan deo internet istorije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter