Izvor: Alo.rs
08.09.2020 u 10:40
0

SAD JE I ZVANIČNO: Andrija Živković potpisao

Doskorašnji napadač Benfike Andrija Živković brzo je pronašao novi angažman posle odlaska iz Lisabona

Grčki portal Novasport navodi da je nekadašnji izdanak Partizanove škole u Solunu završio sve formalnosti oko transfera u PAOK.

Živković je prošao lekarske preglede i, prema istom izvoru, potpisao dvogodišnji ugovor, sa opcijom izlaza iz istog.

SVE O SPORTU

AMERIKANCI OPET UDARILI NA SRBINA: Izgovor je SMEŠAN

ĐOKOVIĆ APELUJE: Nije uradila ništa loše, ne vređajte linijskog sudiju!

SRBIN FENOMENALAN ALI NE MOŽE SVE SAM: Poraz Denvera i dramatičan finiš

On bi u tom periodu trebalo da zaradi blizu milion evra, što je mnogo manje nego što je imao u Benfiki (godišnje pet miliona).



Ipak, nekada velika nada srpskog fudbala želi da se vrati u formu. I tu šansu dobiće u PAOK-u, koji se baš sastaje sa Benfikom u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter