Izvor: happyBSC
08.09.2020 u 16:03
0

NEMOĆ TIKTOKA Panika, ne mogu da obrišu snimak samoubistva!

Društvena mreža za razmenu video zapisa TikTok s mukom pokušava da obriše video isečke na kojima se vidi kako je jedan čovek počinio samoubistvo, javlja BBC.

OVO MORATE ZNATI

Tiodorović OBJAŠNJAVA: ŠKOLE NISU PROBLEM, veći RIZIK nose oni koji se VRAĆAJU sa LETOVANJA!

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Skok broja zaraženih!

DOBRE VESTI OD DR STEVANOVIĆA: Ne povećava se broj pacijenata sa ovom kliničkom slikom!

Snimak kruži TikTok-om već nekoliko dana. Nastao je na Fejsbuku, a podeljen je i na Tviteru i Instagramu.  TikTok je društvena mreža koja je izrazito popularna među mladima, a mnogi od njih su rekli da su istraumirani nakon što su videli taj uznemiravajući snimak.  Iz TikToka poručuju da će blokirati profile koji dele ovaj snimak. 

CRNE VESTI

ĆERKA JE BILA U KUĆI: Ovo je nastavnica koja je IZBOLA muža! (FOTO)

Muškarac (48) skočio sa Mosta na Adi!

JEZIVA NESREĆA: Mladić umro u teškim mukama

– Naši sistemi automatski otkrivaju i označavaju ove snimke zbog kršenja naših pravila koja su protiv sadržaja koji prikazuje, veliča ili promovira samoubistvo. Cenimo što su naši korisnici prijavili uznemirujući sadržaj i upozorili druge da ga ne gledaju – objašnjavaju iz TikToka. 

Iz Fejsbuka, gde se originalni snimak i pojavio, poručuju da su ga uklonili istog dana kad je i emitovan, a od tada tehnologijom automatizacije uklanjaju i sve kopije i deljenja.

SAZNAJTE JOŠ

KAĆA ŽIVKOVIĆ OSUDILA JADRANKU ZBOG SKANDALA: Baš je alava i glupa! (FOTO)

NE MOŽE NAM NIKO NIŠTA JAČI SMO OD SRBIJE! Ovako se Barjaktarević BRANI posle SKANDALA! (VIDEO)

DA SE NAJEŽITE! GEORGINA RODILA TROJKE A ONDA DOŽIVELA PAKAO: Ostavio je suprug a sada živi u deset kvadrata

ALBANCI POBESNELI NAKON NJEGOVE IZJAVE: Evropska unija prima SAMO DRŽAVE!

Algoritmi TikToka često korisnicima sugerišu sadržaje drugih osoba koje taj korisnik direktno ne prati. Od pokretanja usluge Fejsbuk lajv 2015. godine, bilo je nekoliko slučajeva u kojima su ljudi uživo prenosili svoje samoubistvo. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter