Izvor: kurir.rs
09.09.2020 u 19:43
0

PARTIZAN OBJAVIO FINANSIJSKI IZVEŠTAJ: Crno beli OVOLIKO duguju!

Košarkaški klub Partizan predstavio je finansijski izveštaj za 2019 godinu

Tim povodom se oglasio i KK Partizan želeći da istakne par važnih napomena.

– Dug prema Expo banci koji se nalazi u finansijskom izveštaju je predmet sudskog spora i kao takav nije opterećenje za KK Partizan. Ipak, do okončanja spora, ovaj dug će se nalaziti u knjigama.

SAZNAJTE JOŠ

BRNABIĆ: Transportna zajednica može da računa na podršku Vlade

ĐORĐEVIĆ: Obezbedićemo bolje uslove za život mladih

MIHAJLOVIĆ: Niko nema pravo da povređuje i omalovažava žene

VLADA DONELA ODLUKU! Zamrznute vojne vežbe sa svim partnerima!

MIHAJLOVIĆ: Budite opozicija vlasti, ne uspešnim ženama!

– Kada je u pitanju poreski dug koji je nasleđen i kojem su pripisane velike kamate, KK Partizan se nalazi u procesu ulaska u reprogram nakon čega će taj dug prerasti u dugoročnu obavezu. Jednostavnije rečeno, dug neće biti na gomili, već će se plaćati u ratama koje će na naplatu dospevati u dogovorenom vremenskom periodu i neće predstavljati nikakvo opterećenje za klub. Takođe je važno napomenuti da će nakon ulaska u reprogram, veliki deo kamate biti otpisan.

– U prihodima kluba za 2019. godinu, nema prihoda od dva najveća sponzora kluba, kompanija NIS i MTS. Naime, ugovori za sezonu 2018/19 su eskontovani i naplaćeni krajem 2018. godine, pa su zbog toga bili deo finansijskog izveštaja za 2018. godinu. U sezoni 2019/20 ugovori su naplaćeni u redovnom terminu, a to je januar 2020. i oni će biti deo finansijskog izveštaja za 2020.

Kompletan izveštaj predstavljen je na sajtu Agencije za privredne registre.

Prema podacima iz APR-a Partizan duguje za 2019. godinu 91. 394, 427, 83 dinara što iznosi 770,130 evra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter