Izvor: Tanjug
09.09.2020 u 20:15
0

OBLAK GUSTOG DIMA IŠAO JE VISOKO, DVE OSOBE IZGUBILE ŽIVOT: Težak udes nedaleko od Zagreba!

 Dve osobe poginule su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas posle 16 časova dogodila kod odmorišta Ježevo na autoputu A3, saopštila je zagrebačka policija.

U nesreći su učestvovala dva teretna vozila i dva putnicka automobila, posle udesa veliki požar zahvatio je kamione, čule su se i manje detonacije, a oblak gustog crnog dima išao je visoko.

SAZNAJTE JOŠ

BRNABIĆ: Transportna zajednica može da računa na podršku Vlade

ĐORĐEVIĆ: Obezbedićemo bolje uslove za život mladih

MIHAJLOVIĆ: Niko nema pravo da povređuje i omalovažava žene

VLADA DONELA ODLUKU! Zamrznute vojne vežbe sa svim partnerima!

MIHAJLOVIĆ: Budite opozicija vlasti, ne uspešnim ženama!

Saobraćaj u oba pravca na auto-putu A3 obustavljen je, a iz Hrvatskog autokluba upozoravaju da su kolone vozila u oba smera duge oko dva kilometra.

Još nije poznato kako je došlo do nesreće, a policija navodi da će uvidaj biti obavljen čim se steknu uslovi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter