Izvor: Blic.rs
10.09.2020 u 20:29
0

PREDSEDNIK VUČIĆ: Post Zaharove je bio nesmotren i zbog toga mi se PUTIN LIČNO IZVINIO!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da mi se predsednik Rusije Vladimir Putin lično izvinio zbog incidenta sa portaprolkom Ministarstva spoljnih poslova Rusiije Marijom Zaharovom.

OVO MORATE ZNATI

POTRESNA ISPOVEST PRIJATELJA STRADALOG ČOVEKA KOD NIŠA: „Kud ga pustih da ode, video sam da je loše…“!

INCIDENT NA PRUŽNOM PRELAZU: Sudar traktora i putničkog voza kod Gruže, jedna osoba prevezena u bolnicu!

MLADIĆ NAPADNUT USRED DANA NA ULICI: Zadobio TEŠKE RANE po stomaku!

KORONA VIRUS: Najmanje zaraženih u jednom danu u Srbiji, a najviše u Rumuniji!

– Posle nesmotrenog posta Marije Zaharove mogli ste da vidite koliko je poštovanje i prema meni i prema Srbiji – rekao je Vučić komentarišući to što je Zaharova na svom Fejsbuk profilu objavila fotografiju na kojoj predsednik Srbije Aleksandar Vučić sedi u stolici ispred predsednika SAD Donalda Trampa, uz neprimereno poređenje.

SAZNAJTE I OVO

OGLASIO SE ĐURIĆ: Nema sporazuma bez Zajednice srpskih opština!

UŽAS I JEZA NA BATROVCIMA: Carinici zaustavili prazan kombi, kada su ga detaljno pregledali videli su OČI, ali to NIJE SVE! (VIDEO)

SRPSKI TENISER DOŽIVEO PORAZ: Lajović eliminisan od 118. igrača na ATP listi!

Na pitanje da li smatra da je Zaharova smela sama da tako nešto obavi, on je rekao da to sami zaključimo, a da su se i Sergej Lavrov i Vladimir Putin izvinili zbog tog incidenta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter