Izvor: Tanjug
11.09.2020 u 11:37
0

Vučić i Čen Bo: Srbija nastavlja saradnju sa Kinom i čuva iskreno prijateljstvo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadorku Kine Čen Bo, obavestio je o razgovorima u Vašingtonu i toku dijaloga u Briselu i istakao da će Srbija čuvati iskreno prijateljstvo sa Kinom i nastaviti da razvija bilateralnu saradnju u svim oblastima, uključujući i oblast telekomunikacija.

OVO MORATE ZNATI

JEZIVA TRAGEDIJA KOD BORSKOG JEZERA: Žena nastradala čekajući hitnu pomoć, a muškarca su lekari zatekli mrtvog

PUTIN JASAN: Vučić lično doprineo razvoju rusko-srpskih veza

PITANJA KOJA SU I DALJE OSTALA BEZ ODGOVORA: 19 godina od terorističkog napada!

PREDSEDNIK SRBIJE NA VAŽNOM SASTANKU DANAS: Milorad Dodik dolazi u Beograd

Vučić je uputio pozdrave predsedniku Siju i izrazio zahvalnost na političkoj podršci Kine, teritorijalnom integritetu i suverenitetu Srbije. On je u isto vreme potvrdio podršku Srbije politici jedne Kine.

Ambasadorka Čen je istakla da je stav Kine prema jednostrano proglašenoj nezavisnosti Kosova čvrst i nepromenjiv i da će Kina nastaviti sa međunarodnom podrškom Srbiji po tom pitanju.

Predsednik Vučić i ambasadorka Čen su se saglasili da projekti na kojima Srbija i Kina zajedno rade, zahvaljujući međusobnom razumevanju i sveobuhvatnom strateškom partnerstvu, kao i ličnom kontaktu predsednika Vučića i predsednika Sija, dobro napreduju.

U isto vreme su razgovarali o budućim projektima u oblasti infrastrukture i saglasili se da se sve pripreme za realizaciju projekta Fruškogorski koridor dobro odvijaju.

Vučić je, i tokom sastanka sa ambasadorkom Čen, ponovio odlučnost Srbije da zadrži vojnu neutralnost.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter